Sint-Martens-Latem gaat ook voor de ‘Week van de Sportclub’

 

Sportclubs zijn Goed Bezig en Week van de Sportclub

Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 september 2014 vindt de zesde editie plaats van de ‘Week van de Sportclub’, hét moment voor sportclubs om hun werking en activiteiten extra in de kijker te plaatsen.
Lokaal wordt dit gecoördineerd door de gemeentelijke sportdienst. In Latem-Deurle kan je terecht bij Sportfunctionaris Frederik Van Beveren (T : 09 282 17 70 – gsm: 0498 94 17 )

Omdat Bloso, samen met VSF en ISB, deze actie wil verruimen en het hele jaar door de aandacht wil vestigen op sportclubs, werd de actie ‘Goed Bezig’ ontwikkeld.
Onder het label ‘Sportclubs zijn Goed Bezig’ plaatsen wij nu reeds de werking van de sportclubs in de kijker.

Door heel Vlaanderen reizen momenteel Goed Bezig-fotokaders van sportclub naar sportclub. Via deze fotokaders kunnen sportclubs laten zien waarom zij goed bezig zijn. Hiervoor heeft Bloso 4 thema’s geselecteerd, nl. fair play, vrijwilligers, sociale dimensie en kwaliteit. Clubs die wensen deel te nemen aan de actie, dienen bij ontvangst van de Goed Bezig -fotokader zich te registreren op de website en hun foto op te laden bij het juiste thema.

Alle foto’s worden gepubliceerd op de Goed Bezig –website (www.sportclubszijngoedbezig.be) en op de Facebook-pagina van de ‘Week van de Sportclub’ (https://www.facebook.com/WeekVanDeSportclub).

Foto’s kunnen ingestuurd worden tot 17 oktober en van 23 oktober tot 6 november kan het publiek via Facebook stemmen op hun favoriete foto.
De foto(’s) met de meeste stemmen winnen één van de 40 waardebonnen ter waarde van € 250.

Maar dat is niet het enige! Ook de gemeentelijke sportdiensten worden beloond. Alle gemeentelijke sportdiensten hebben een Goed Bezig deurhanger ontvangen die ze in hun gemeentelijke sportinfrastructuur kunnen ophangen.
Met deze deurhanger laten de sportdiensten weten dat de sportclubs in hun gemeente ook goed bezig zijn. Bovendien kan elke sportdienst meedingen naar 1 van de 10 Goed Bezig Gemeentekaders. Deze kaders (280 x 140 cm) vestigen de aandacht van de voorbijgangers op de inzet van de sportdienst voor de sportclubs binnen hun gemeente.

Meer informatie over beide acties kan men vinden op www.sportclubszijngoedbezig.be en www.weekvandesportclub.be

 

bloso_wvds_goedbezig_award_25x25

                             

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.