Gent:El Clásico is op 3 december 2016 live te bekijken bij Kinepolis

Zaterdag 3 december om 16u staat de voetbalwereld op zijn kop: voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid staan dan lijnrecht tegenover elkaar tijdens de 74ste El Clásico, de meest geladen wedstrijd van het jaar in La Liga.

Voor het eerst zal deze voetbalklassieker door Kinepolis live op groot scherm uitgezonden worden met verslaggeving via ELEVEN SPORTS.

 

Nadat de Belgische UEFA EURO 2016™ wedstrijden eerder dit jaar op groot scherm te zien waren bij Kinepolis, besluit de bioscoop nu ook de eerste El Clásico van dit La Liga seizoen live uit te zenden. “Het zitcomfort en de ambiance zorgen ervoor dat iedereen deze voetbalgekte op groot scherm intens kan meemaken,” vertelt Frederique Naeyaert, Productmanager bij Kinepolis, “Voetbal is een groepsgebeuren waarbij je de ervaring wil delen met andere voetbalfans. Zeker nu twee van de grootste voetbalsterren die de Spaanse La Liga ooit gekend heeft, nl. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, recht tegenover elkaar staan.”

El Clásico

El Clásico is de wedstrijd tussen voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid. Het is de grootste voetbalklassieker van Spanje omwille van de politieke achtergrond van de wedstrijd. FC Barcelona staat symbool voor het Catalaans nationalisme en Real Madrid voor de centrale Spaanse overheid. Vorig seizoen was FC Barcelona te gast in het Santiago Bernabéu en won het met 0-4 van Real Madrid. Later in datzelfde seizoen won Cristiano Ronaldo en zijn ploegmaten dan weer met 1-2 van Messi en co.

De 74ste El Clásico is op 3 december live te bekijken bij Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Rocourt. De voorbeschouwing start om 16u, aftrap om 16u15. Een ticket kost € 7,00 per persoon en is verkrijgbaar via de Kinepolis website.

Bezoekers krijgen tijdens het evenement een voucher voor een gratis dagpas bij ELEVEN SPORTS twv € 6,99 (online sport streaming).

elclasico_poster-lr-002

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.