DEURLE: Senator Jean-Jacques De Gucht gaat in debat over euthanasie.

Op uitnodiging van Jong VLD Latem & Deurle gaat  senator en Vlaams parlementslid Jean-Jacques De Gucht een debat leiden over een gevoelig en actueel thema: Euthanasie, en in het bijzonder Euthanasie bij minderjarigen en dementerenden.
“België heeft in ethische dossiers steeds een voortrekkersrol gespeeld, en ook wat het levenseinde betreft is dit een feit. Maar sinds de inwerkingtreding van de euthanasiewetgeving zijn er ook enkele lacunes aan het licht gekomen. Maar met met minderjarigen die ondragelijk lijden en ongeneeslijk ziek zijn?
Wat te denken over dementerenden?” stelt Jean-Jacques De Gucht. “

Ook bij Jong VLD is men bezig met thema’s het levenseinde. Het is een gevoelig thema waarmee iedereen, vroeg of laat, te maken krijgt, jammer genoeg.
Als Liberale partij ijveren wij zoveel als mogelijk voor “vrijheid en verantwoordelijkheid”.  “Ook als het over het ‘levenseinde’ gaat moet men hierover binnen een wettelijk kader, respectvol en vooral vrij over kunnen beslissen”, voegt voorzitter Jong VLD Latem & Deurle, Mathieu Dardenne, eraan toe. Wie daar open in debat wil over gaan, mag die gelegenheid zeker niet laten voorbijgaan

Wanneer? Dinsdag 5 november 2013 om 20 uur

Waar? Centrum de Vierschaar – Xavier de Cocklaan 5 – 9830 Deurle

jean-jacques-de-gucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.