Oost-Vlaamse Biermaand in Gent

biermaandOVLVan 10 oktober tot 8 november kan je je in Gent helemaal laten onderdompelen in de Oost-Vlaamse bieren. Tal van activiteiten promoten de speciaalbieren waarvoor Oost-Vlaanderen bekend staat. Op het programma vind je onder meer verschillende stadswandelingen, brouwerijbezoeken, een bezoek aan het Augustijnenklooster, bierdegustaties en een aperitiefconcert. In de restaurants en logiesuitbatingen kan je genieten van enkele heerlijke biermenu’s en ontspannende verblijfsarrangementen.
Meer infowww.jaarvanhetbier.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.