Rock op ’t Dorp: Deurle Davert

Vrijdagavond 28 augustus is het weer zover! Down town Deurle city geeft het startschot voor het legendarische “Rock op ’t dorp”.

Rock op ’t dorp is een minifestivalletje dat georganiseerd wordt door het Feestcomité van Deurle ter gelegenheid van het kermisweekend. Het opzet bestaat erin om in het pittoreske dorpscentrum van Deurle een gezellige en sfeervolle avond te creëren met optredens van vier talentvolle bands. De places to be zijn de uiterst gezellige en feeërieke terrassen van onze twee dorpscafés, het Boldershof en D’ouwe Hoeve.

Gespreid over twee podia, vier virtuoze bands uit de Leiestreek. Aanvang om 21.30u, na de kelnerwedloop.

Toegang is uiteraard gratis.

Programma 2009:

Mieshanna

Dit nieuwbakken kwartet brengt pop- en rocknummers in een akoestisch jasje. De ideale opener van wat kenners nu reeds de beste Rock op ´t Dorp in jaren noemen. De wondermooie vocals van Hannah Van Parys worden ondermeer begeleid door het Deurlese gitaartalent Tom Heyman.

Six Sisters

Deze zes zussen uit Astene brengen een mengeling van a capella en nummers begeleid door gitaar. Hun muziek varieert van bluesy tot folky, maar met hun eigen ziel erin. Hun hemelse stemmen nemen je ongetwijfeld mee naar hogere sferen.

The Tubs

In het Poperingse achterland ontstaan, in de Gentse binnenstad herboren. Met een bijzondere liefde voor alleen maar oude tradities (blues, soul, rock’n’roll, boogie, garage, punk) trachten zij om telkens opnieuw hun eigen muzikale sapjes te laten gisten. Soms meerstemmig melodisch, soms rechtdoor op nog onbekende doelen af, maar steeds vanuit de diepste vuile putjes van hun ziel.
Junkiefazz Allstars

Funky jazz uit Gent, met bijna uitsluitend eigen composities. Heerlijke combinatie van blazers, adembenemende zang en rap, met één van de beste freestylers van het moment: Wanna. Een verzameling jonge sterren uit verschillende bands en nog meer provincies. Samen maken ze originele en hilarische nummers.

Hieronder een stukje nostalgie met ‘eigen kweek’: Nils De Caster en Erwin De Keyzer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.