‘Kegelen’ tegen Zinloos Geweld

Op zondag 13 september 2009 organiseert Real Bowling een bowlingnamiddag ten voordele van de preventieprojecten van vzw Zinloos Geweld.

Real Bowling uit Latem wil zijn maatschappelijk engagement opnemen en de projecten van vzw Zinloos Geweld steunen. Omdat het belangrijk is dat mensen elkaar respecteren, omdat iedereen belangrijk is en talenten heeft, omdat onverschilligheid niet leidt tot een betere samenleving. Bowling is bij uitstek een sport waar sportiviteit hoog aangeschreven staat.

Het wordt een leuke en ontspannende namiddag voor jong en oud. Ook kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen. Iedereen maakt kans op één van de verschillende mooie prijzen die worden verloot tijdens het spel.

Diezelfde namiddag wordt ook een Vlindertegel ingehuldigd in aanwezigheid van enkele bekende personen onder wie Margot en de nieuwe ambassadeur van de vzw, Davy Brocatus én onze eigenste Jan Schepens.

Wanneer? Zondag 13 september 2009 vanaf 14u00

Waar? Real Bowling, Kortrijksesteenweg 209 te te Sint-Martens-Latem. Bowling Real is zeer gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een zeer ruime gratis parking.

Deelnemers die zich vooraf inschrijven (met vermelding van het gewenste speeluur) ontvangen een welkomstpakket! Vooraf inschrijven kan via info@zinloosgeweld.net of info@realbowling.be.

Er worden mooie en waardevolle prijzen verloot waaronder: een ballonvaart voor 2 personen, restaurantbonnen, een maandabonnement voor het Body & Mindcentrum Shambho, flessen wijn en nog veel meer.

Er zijn 4 shifts voorzien: om 14u00, 15u00, 16u00 en 17u00.

Tarieven (inclusief huur bowlingschoenen en voor twee games):

– Individueel: 8€ per persoon

– Gezinnen (kinderen toegelaten vanaf 6 jaar): 30€ per ploeg (van 4 personen)

– Steden en Gemeenten: 30€ per ploeg (van 4 personen)

– Andere ploegen: 30€ per ploeg (van 4 personen)

– Bedrijven (max. 8 personen): 100€ (bij reservering mogelijkheid om uw bedrijfslogo op de beschikbare plasmaschermen te projecteren).

Maak zelf ook andere mensen warm en/of stel zelf uw ploeg samen!

De ploeg met de origineelste naam krijgt ook een prijs !

Een leuk weetje: het College van Burgemeester en Schepenen van Sint-Martens-Latem en enkele raadsleden nemen ook deel en zijn geenszins van plan zich van de baan te laten kegelen…

gio en zinloos geweld lower

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.