Den Laethemschen Vriendenkring heeft een nauwe band met oldtimers!

Op zondag 23 augustus (van 10 tot 17 u) houdt ‘Den Laethemschen Vriendenkring’ zijn faam en doelstelling hoog. Het verleden wordt in ere gehouden met de “2de Oldtimer Tractoren Reünie”.
Deze tweejaarlijkse traditie is stilaan een hype geworden en zorgt voor heel wat animo en nostalgie tijdens de traditionele ‘Oogstkermis’. Oogsten wordt er in de Leiegemeente amper gedaan, maar kermisvieren des te meer!
Voor de reünie van oude tractoren schreven meer dan 70 ‘oudjes’ in.
Vanaf 10 uur maken ze een (daverende) rondrit door Latem en Deurle en omstreeks 12 uur worden ze ‘geshowd’ op de gemeentelijke boomgaard aan de boorden van de Leie.

Als u die middag, samen met de ‘Latemse Vrienden’, hun nu al geprezen “LVK-Jumbo Koude Schotel” (à 13 € p.p.) wil degusteren, is het vijf voor twaalf. Gezien het succes is reserveren een noodzakelijk kwaad!

Bestel dus tijdig (vóór 18/8) op 09/329 67 39.

‘Den Laethemschen Vriendenkring’ wil de lezer nu al attent maken op het ‘Kermisgebeuren 2010’!

In samenwerking met Belgische en buitenlandse old timer verenigingen, autodealers en privébezitters van oude bolides op twee- en vier wielen, zetten ze hun onvolprezen ‘oldies traditie’ verder en hopen ze de kaap van 100 auto’s, motoren, bromfietsen en fietsen te overschrijden.
Wie interesse heeft, graag een telefoontje of mailtje aan secretaris Wilfried Vancampenhoudt op 09 329 67 39 of campevents@telenet.be

SSA41644

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.