Sint-Martens-Latem: ontdek de nieuwe flamant latem shop

Je kan onmogelijk beweren dat de vernieuwde Flamant vestiging geen frisheid geeft aan de Latemse ‘industrieweg, de Kortrijkse Steenweg. Er is alles aan gedaan om de winkelketen kleur te geven en met een heus landmerk de vroegere als ‘chaussée d’amour’ geboekstaafde hoofdweg, ook als bouwwerk , weer heel wat aanzien te geven!

Wat er binnen aan moois te ontdekken is, kan de geïnteresseerde vanaf 14 oktober aanschouwen.

Een all-in Flamant ervaring en dubbel zoveel winkelruimte? De nieuwe Flamant shop in Sint-Martens-Latem móet u gezien hebben. We nodigen u graag uit op vrijdag 14 oktober tussen 14u en 16u, bij een glaasje bubbels en een lokaal gemaakt hapje van traiteur Vinois. 

Wat kunt u verwachten? Maar liefst 1000 m2 interieurinspiratie in huiselijk ingerichte ruimtes, volledig gestyled met Flamant meubels en decoratie voor binnen en buiten. Maar ook plaats voor onze maatwerkservice Flamant at Home met professioneel interieuradvies aan huis én de uitgebreide kerstcollectie 2022 in primeur.  

Dat alles op één adres: Kortrijksesteenweg 117, Sint-Martens-Latem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.