GENT/DEURLE : AURES, de nieuwste roman van RUUD FISCHER

AURES : het nieuwe boek van RUUD FISCHER

Na zijn eerste boek SIRIUS, uitgegeven in eigen beheer bij een Hollandse drukkerij, komt Ruud Fischer (pseudoniem), geboren en getogen Gentenaar, met een nieuw boek : AURES. Dit tweede werk wordt uitgegeven door de Vlaamse uitgeverij Partizaan
Het is terug een bruisend avontuur.
 SYNOPSIS BOEK: AURES
 AURES brengt ons de avontuurlijke speurtocht naar een eeuwenoude tijdtrans- ponder uit een parallel universum en dit door twee personages, de hedendaagse Ron Schoenaert, een duikinstructeur en de mythische Egyptische godin Iris.
De roman is een combinatie van oeroude geschiedenis, science fiction, piraterij en duiken. Materies die de auteur sinds zijn jeugd steeds fel aangesproken hebben.
De roman speelt zich af in twee verschillende tijdsperioden, het predynastische Egypte en onze moderne 21°eeuw.
Het verhaal brengt de gevaarlijke zoektocht van de twee charismatische personages afkomstig uit verschillende werelden en tijdsperioden, die elkaar door toeval leren kennen, verliefd worden en enkel de zoektocht naar de transponder door samenwerking tot een goed einde kunnen brengen. De roman zorgt dan ook voor een bruisende mix van intriges, macht, liefde, avontuur en geschiedenis, aaneen geweven door de rode draad van de tijd. Tevens komen alle gepassioneerde van de duiksport aan hun trekken gezien de beschreven duikplaatsen effectief door de auteur werden verkend en de lezer te weet komt hoe de recreatieve duiksport zich heeft ontwikkeld in België en Egypte.
De auteur: Ruud Fischer is de auteursnaam van Rudi Schollaert, een geboren en getogen Gentenaar die reeds op jeugdige leeftijd in het lager middelbaar onderwijs door zijn leraar Nederlands en Engels gestimuleerd werd om te schrijven, dit na het winnen van de eerste prijs Davidsfonds voor een kort verhaal.
Na 4 jaar luchtmacht ging hij bij een grote bank werken en opende midden 1989 zijn eigen duikshop in Gent.
Duiken is één van Rudi’s passies, net zoals schrijven. Reisverhalen en talrijke reportages vloeiden uit zijn pen en werden in diverse magazines gepubliceerd.
Hij leerde duiken in 1970 bij de Koninklijke Gentse Dolfijnen waar hij nog steeds lid is. Hij werd in 1979 hoofdredacteur van Hippocampus, het magazine van de Nederlandstalige duikliga Nelos waarvan hij tevens instructeur is.
Zijn eerste boek verscheen onder de naam SIRIUS.

 

 Het boek wordt voorgesteld en gesigneerd op zaterdag 16 april 2016 van 15 tot en met 18 uur in het clubhuis van de Koninklijke Gentse Dolfijnen, Robert Rinskopflaan te Gentbrugge (Het treinstation met ruime en gratis parking).
Iedereen is er welkom. Dank aan de Brouwerij HEDONIS voor de samenwerking.

 Het boek wordt ter plaatse verkocht aan 20,-euro. (Winkelprijs wordt 23,-euro) 

Ben je aanwezig graag een seintje via e-mail

 

 RUUD FISCHER

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.