Sint-Martens-Latem: Latemzingt!¡Deurlezingt…

Alles begon met ‘Sing for the Climate’ en sindsdien werd het traditie op kermiszondag in Sint-Martens-Latem. Koorlid, diva of charmezanger? Het maakt zelfs niet uit of u al dan niet toon kunt houden. Met een paar honderd enthousiaste dorpelingen mag er al eens een valse noot klinken want hoe meer zangers er opdagen hoe minder het zal opvallen. Alleen de inzet is van tel ! Denk aan de olympische gedachte…

Vorig jaar zongen een paar honderd Latem- en Deurlenaren mee met Latemzingt!¡Deurlezingt, en u zong mee – of misschien niet, maar dan wilt u er dit jaar wél bij zijn. Zo zetten we samen de traditie voort die begon met Sing for the Climate.

Wij nodigen u uit mee te zingen op zondag 24 augustus om 11.30 uur in de boomgaard achter het gemeentehuis (Dorp, Sint-Martens-Latem). Er is al beweging (en muziek met de harmonie) vanaf 11 uur.

Omdat samen zingen deugt doet,
omdat natuur, milieu en klimaat ertoe doen
en omdat jongeren iets te zeggen hebben.

Gun uzelf en ons dat plezier en breng vrienden, kennissen en gezinsleden mee. Het is gratis, u ziet blije mensen en u kunt ook nog eens op Latem-kermis flaneren.

We proberen deze oproep bij alle inwoners te verspreiden. Iedereen die Deurle en Latem een warm hart toedraagt, is welkom. Misschien wilt u deze uitnodiging ook naar uw vriendenkring, familie, collega’s of vereniging doorsturen (facebooken, twitteren… ) ? Dan helpt u dubbel. Hartelijk dank voor uw medewerking.

U kunt ons altijd bereiken via info@latemzingt.be.
Tot dan?

Namens het team van Latemzingt!¡Deurlezingt,
Frederik, Griet en Marc
info@latemzingt.be of info@deurlezingt.be
http://www.latemzingt.be of http://www.deurlezingt.be

latemzingt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.