Deinze/Latem :Ontdek de schoonheid van de Leiestreek van op het water…

Tijdens de zomermaanden kan je in de Leiestreek opnieuw terecht voor een dag of namiddag ontspanning op en langs het water. Het boottochtenprogramma 2014 bevat dit jaar een gevarieerd aanbod voor jong en oud.

Van 16 juli tot en met 11 september kan je mee aan boord van een hele reeks tochten op de Leie en het Kanaal Roeselare-Leie.

De rederijen Alfa Trips uit Menen en Aqua Line uit Deinze zorgen voor een aantrekkelijk programma.

Op 24 en 31 juli bijvoorbeeld kan je meevaren vanuit Deinze naar Sint-Martens-Latem terwijl je geniet van de prachtige natuur langs de meanderende loop van de Golden River.

Het aanbod biedt voor elk wat wils: boottochten richting Rijsel en Wambrechies, smakelijke nocturnes, gezinsvriendelijke tochten, tochten voor 55+… Wie inscheept op één van de zomerse boottochten mag zich verwachten aan een totaalpakket.
De passagiers genieten niet enkel van de beweging op en langs het water, maar ook van een maaltijd aan boord en een facultatieve excursie op de bestemming.
Een idyllische tocht op het meest pittoreske stukje Leie mag dit jaar niet op het programma ontbreken.

Op donderdagen 24 en 31 juli kan je meevaren vanuit Deinze naar Sint-Martens-Latem terwijl je geniet van de prachtige natuur langs de meanderende loop van de ‘Golden River’.

‘De zomerse boottochten in de Leiestreek zijn een bijzondere manier om de streek op een andere manier te ontdekken. Het programma biedt elk jaar opnieuw een afwisselend aanbod waar zowel klein en groot hun gading in vinden’, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer.

De boottochten

Tickets reserveren kan ook via VVV Leiestreek, Emiel Clausplein, 4 9800 Deinze, tel. 09 3804601 – Open alle werkdagen van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur,  van 16 juni tot 15 september alle dagen open van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur

zie ook: www.aqua-line.be

aqualine

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: