Voorzitter FC Latem neemt afscheid op hoogtepunt van de clubgeschiedenis

Luc Hanssens stopt als voorzitter FC Latem
op een hoogtepunt in clubgeschiedenis

Dit ontslag komt voor supporters en buitenstaanders misschien als een verrassing maar binnen het bestuur was blijkbaar al langer duidelijk dat Luc op zoek was naar meer evenwicht tussen zijn privéleven en FC Latem.
Voorzitter Luc Hanssens van voetbalclub FC Latem heeft zijn mandaat als voorzitter van FC Latem dan ook ter beschikking gesteld van het bestuur.

Luc Hanssens maakte dit besluit vorige week aan het bestuur duidelijk met als toelichting dat hij wou stoppen op een hoogtepunt.

FC Latem bestaat dit jaar 60 jaar en ook voor uittredend voorzitter Luc Hanssens is 2014  een jubileumjaar met 20 jaar voorzitterschap.

De laatste jaren werd hard gewerkt aan een betere structuur, een betere relatie met het gemeentebestuur (getuige het kunstgrasveld) en de uitbouw van een jeugdwerking met recent nog het aanstellen
van een jeugdcoördinator.
Het FC Latem bestuur heeft de laatste 5 jaar ook nieuwe
bestuursleden kunnen aantrekken die voor meer zuurstof hebben gezorgd.

luc hanssens

 

(foto nieuwsblad.be met dank aan FC Latem)

“Ik ben 20 jaar voorzitter geweest en vond het een goed moment om de fakkel door te geven.
Een ambitieuze club als FC Latem met zoveel goede jeugdspelers en heel wat talent dat staat te trappelen om zijn plaats bij de beloften en eerste ploeg op te eisen, verdient een jongere voorzitter. Daarom trek ik mij terug en laat ik de dagelijkse leiding over aan anderen in het bestuur
“, stelt Hanssens.

2014 is een jubileumjaar voor FC  Latem en de voorzitter vond dat een gepast moment om een stap opzij te zetten.

Er staat een en ander gepland om het bestaan sedert 1954 te herdenken. Eén van de hoogtepunten is verder de viering van het 60 jarig bestaan met een nationaal tornooi tegen eersteklassers op zaterdag 3 mei 2014.

De club wenst Luc Hanssens te bedanken voor de vele mooie momenten en de humor die deel uitmaakte van zijn dagelijks aanwezig zijn op de club.
Het bestuur heeft het ontslag aanvaard maar heeft Luc nu al gevraagd om erevoorzitter te worden en een aantal zaken te blijven opvolgen.

De taken van Luc Hanssens worden door verschillende mensen in het bestuur overgenomen en iedereen zal tussen nu en het einde van het seizoen werken aan de overdracht van lopende dossiers rond transfers, boekhouding en sponsoring“, aldus woordvoerder Bart Vandesompele van de Tweedeprovincialer.

Een nieuwe voorzitter is er dus op vandaag nog niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.