Sint-Martens-Latem: Provincie promoot groepsaankoop groene stroom & aardgas

UPDATE : Al meer dan 35 000 Oost-Vlamingen schreven in voor de groepsaankoop

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas. Voor het derde jaar op rij wil de Provincie hiermee haar inwoners de kans geven om bewust te kiezen voor 100 % groene stroom. Inschrijven is vrijblijvend en kan nog tot en met 4 december via www.samengaanwegroener.be.

Al meer dan 35 000 inschrijvingen

Momenteel staat de teller op 35 353 inschrijvingen. De Provincie zit dus mooi op koers om opnieuw een grote groep geïnteresseerden bijeen te brengen voor de veiling op 5 december. Dan bieden de energieleveranciers hun beste prijs. Vorig jaar stapten meer dan 33 000 gezinnen over naar een nieuw en groen energiecontract en bespaarden daarbij gemiddeld 248 EUR per jaar.

Ook bedrijven, zelfstandigen, verenigingen en organisaties met een beperkt verbruik kunnen deelnemen aan de groepsaankoop. In deze groep zitten al meer dan 800 inschrijvingen.

 

Inschrijven via je gemeente

Alle Oost-Vlaamse gemeenten ondersteunen de campagne en bieden de mogelijkheid om in te schrijven aan een loket of op een inschrijfmoment. Op die manier wil de Provincie ondersteuning bieden aan wie geen internet heeft of wie moeite heeft met het ontcijferen van de energiefactuur.

 

Het publiek (en de pers) kan voor info terecht bij:

Provincie Oost-Vlaanderen

dienst Milieubeleidsplanning, -ondersteuning en Natuurontwikkeling

W. Wilsonplein 2, 9000 Gent

0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 17 uur, maandag tot 20 uur)

groenestroom@oost-vlaanderen.be

www.samengaanwegroener.be

 

 

 groepsaankoop

Provincie Oost-Vlaanderen start 3de groepsaankoop groene stroom en aardgas

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas. Voor het derde jaar op rij wil de Provincie hiermee haar inwoners de kans geven om bewust te kiezen voor 100 % groene stroom. Inschrijven is vrijblijvend en kan nog tot en met 4 december via http://www.samengaanwegroener.be.

Al bijna 20 000 inschrijvingen !

Momenteel staat de teller al op bijna 20 000 inschrijvingen. De Provincie start nu met een grote communicatiecampagne om dit aantal nog te doen stijgen.
Ook bedrijven, zelfstandigen, verenigingen en organisaties met een beperkt verbruik kunnen deelnemen aan de groepsaankoop.
Op 5 december vindt dan de veiling plaats, waarbij energieleveranciers hun beste prijs kunnen bieden. Vorig jaar stapten meer dan 33 000 gezinnen over naar een nieuw en groen energiecontract en bespaarden daarbij gemiddeld 248 EUR per jaar.

Inschrijven via je gemeente

Alle Oost-Vlaamse gemeenten ondersteunen de campagne en bieden de mogelijkheid om in te schrijven aan een loket of op een inschrijfmoment. Op die manier wil de Provincie ondersteuning bieden aan wie geen internet heeft of wie moeite heeft met het ontcijferen van de energiefactuur.

Inschrijven op BIS

Bezoekers van het bouw- en immosalon (bis) kunnen zich inschrijven voor de groepsaankoop op de stand van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost-Vlaanderen (hal 1, stand 1410). Bis vindt plaats van 5 tot 13 oktober in Flanders Expo – Gent.

Het publiek kan voor info terecht bij:

Provincie Oost-Vlaanderen
dienst Milieubeleidsplanning, -ondersteuning en Natuurontwikkeling
W. Wilsonplein 2, 9000 Gent

Tel. 0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 17 uur, maandag tot 20 uur)
groenestroom@oost-vlaanderen.be
http://www.samengaanwegroener.be

Tel. 9 267 82 53

E – peter.hertog@oost-vlaanderen.be

8506campagnebeeld groene stroom_15cm_300dpi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.