Ontbijten met Georges Leekens voor ‘Zinloos Geweld’

Fan ontbijt met Georges Leekens dankzij veiling ten voordele van de vzw Zinloos Geweld

Peter Sap uit Torhout was de hoogste bieder op de ebayveiling voor een ontbijt met bondscoach Georges Leekens. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de preventiewerking van vzw Zinloos Geweld.

Tijdens de Campagnemaand 2010 van vzw Zinloos Geweld vond de derde editie plaats van een eBay-veiling met originele incentives met BV’s en andere leuke hebbedingen zoals gesigneerde shirts van spelers van AA Gent, Kortrijk en Anderlecht en van Tom Boonen, Nic Balthazar en scheidsrechter Frank Debleeckere, een meet’ngreet met Nicole & Hugo, een etentje met Anderlechttrainer Ariël Jacobs en een etentje met Davy Brocatus (bekend als jurylid van het televisieprogramma ‘Sterren op de dansvloer’ en Ambassadeur van vzw Zinloos Geweld).

Eén van de items waarop ook geboden kon worden was een ontmoeting met ontbijt met bondscoach Georges Leekens. Deze ochtend was het zover. Peter Sap ontmoette de bondscoach in de lokalen van Radio Tequila (105.1 FM) te Deinze.
Het uitgebreide ontbijt werd verzorgd door Bakkerij Raes uit Kruishoutem.
Er heerstte een gezellige sfeer. Na het ontbijt waren de bondscoach en Peter Sap samen met vzw-voorzitter Christian Lapinne te gast in de live-radiouitzending.
Daar kreeg Peter Sap ook nog het boek ‘De match van je leven’ overhandigd dat Georges Leekens schreef over leiderschap en zelfleiderschap.

Photo courtesy vzw Zinloos Geweld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.