Bowlen ten voordele van vzw Zinloos Geweld

Sint-Martens-Latem:

BOWLEN TEGEN GEWELD voorafgegaan door Lachsessie

Op zondag 19 september 2010 organiseert Real Bowling aan de Kortrijksesteenweg voor de tweede maal een zeer gezellige bowlingnamiddag voor het hele gezin (kinderen vanaf 6 jaar) ten voordele van de projectwerking van vzw Zinloos Geweld.
“We vinden het belangrijk dat mensen elkaar respecteren, omdat iedereen belangrijk is en talenten heeft, omdat onverschilligheid niet leidt tot een betere samenleving.
Bowling is bij uitstek een sport waar sportiviteit hoog aangeschreven staat”, aldus de initiatiefnemers Giovanni Naessens en echtgenote Daphne Naassens van Real Bowling.

Om 13u30 wordt het startschot gegeven met een (gratis) Lachsessie o.l.v. professionele lachcoach Geert Van De Vyver. Deze activiteit is gratis. Iedereen is welkom.

De bowlingshifts zijn gepland om 14u, 14u30, 15u, 15u30 enz. tot 18u00.

Enkele BV’s waaronder Jan Schepens, Margot (Steracteur-Sterartiest), Miek & Roel en Davy Brocatus zegden al hun medewerking toe en naast het eigen bestuur komen ook enkele omliggende gemeentebesturen een balletje gooien voor het goede doel.

Deelnemen kost 10 euro per persoon en dan speel je twee games (huur schoenen inclusief).

Deelnemers die zich vooraf inschrijven op info@zinloosgeweld.net of info@realbowling.be kunnen in de mate van het mogelijke nog een speeluur kiezen én krijgen een welkomstpakket.

Er zijn net als vorig jaar een hele reeks mooie en waardevolle prijzen te winnen, gaande van ballonvaarten tot restaurantbonnen, flessen wijn enz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.