Leerlingen van Latemse basisschool Simonnet exposeren bij Gallery Ysebaert

Vanaf zaterdag 11 maart, opendeurdag bij Simonnetschool, is de tentoonstelling open voor het publiek!

Alle leerlingen gingen de voorbije weken en maanden aan de slag en ze creëerden mooie werken die ze in dialoog laten gaan met de kunst van Nick Ervinck , die dit jaar de gastdocentschap plastische opvoeding was. De tentoonstelling is te bezoeken tot 30 april 2023 tijdens de openingsuren van de galerij: van woensdag tot en met zondag, telkens van 13 tot 18u.

Morgen is de kick-off van deze exceptionele expo. Samen met enkele docenten van Luca School of Arts heeft Nick Ervinck de leerlingen van Basisschool Simonnet een jaar lang begeleid in hun cultureel-educatief project. Er werd geëxperimenteerd 3D-print, materiaal en kleur.
Het resultaat presenteren ze in Gallery Ysebaert. Een deel van de opbrengsten van de expositie gaat naar de basisschool.
Op de openingsavond op 10/03 worden we vergezeld door sprekers Nick Ervinck, Freddy Decreus en Paul Lauwers. De leerlingen zorgen voor een prachtig staaltje muziek.

Op zaterdagvoormiddag 11 maart is de galerij uitzonderlijk open van 10 tot 12u ter gelegenheid van de opendeurdag van de school.Wie wil kan dan uiteraard ook de school nog eens bezoeken. (ingezonden foto’s)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.