Nieuwste roman van Albert-Fernand Haelemeersch is uit !

Na een jaar ‘Corona verlet’ is mijn jongste roman ​’Weg naar Ooit’​ op Valentijnsdag 2023 eindelijk in de winkel beland. Je vindt hem in de boekhandel, de webshop van Partizaan.be en andere online winkels. Prijs € 22,50 .

Voor de vrienden kon ​ik​ enkele exemplaren in huis nemen. Geïnteresseerden kunnen het boek dus ook bij de auteur bekomen of  intekenen aan de ronde prijs van € 20,-. Daarenboven kan het boek in Latem​ en ​Deurle door de auteur thuisgebracht worden of afgehaald worden in Karel Van Wijnendaelelaan 11. Zo kan de lezer desgewenst een babbeltje maken met de auteur.

Overschrijven kan ook op rek. Nummer BE 97449558203149Bij KBC met vermelding OOIT .

Aan eenieder die denkt zich in dit boek te herkennen: dit werk is pure fictie gebaseerd op verhalen gesitueerd in het dorp, de regio waar de auteur verknocht aan bleef, maar ook vaak van elders ‘te lande’ of gewoon ontsproten uit zijn ontembare fantasie. Het zou naar een autobiografie kunnen neigen, maar dat is het geenszins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.