Meilegem: biodiversiteit in de Kaaihoeve

Gezinsfeest in De Kaaihoeve
op de Dag van de Biodiversiteit

21 mei 2017

Donderdag 18 mei 2017 — Op zondag 21 mei 2017, de Internationale Dag van de Biodiversiteit, kan men in het provinciaal natuureducatief centrum De Kaaihoeve in Meilegem (Zwalm) opnieuw genieten van de vele facetten van biodiversiteit.

Van 13.30 tot 18.30 uur kan jong en oud deelnemen aan de gratis workshops met en over natuur. Op het programma staat onder andere eco-comedy ‘Stop met klagen’ van Steven Vromman, bushcraft, minipizza’s bakken in de leemoven, verzorgingsproducten maken met brandnetels, een avontuurlijke kleuterwandeling, vijverdiertjes vissen, prehistorische werktuigen maken, bricoleren met paletten, een beestentoren maken en je eigen sapje trappen met de ‘Sappentrapper’.

Probeer het blotevoetenpad of verken de natuurlijke speeldernis. Lekker neerploffen op het terras of spelen in de heerlijke natuurtuin mag uiteraard ook!

Deelnemen is gratis.

kaaihoeve meilegem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.