DEURLE : Fons ROGGEMAN, ‘Eenheid van Leven en Werk’

Het Bestuur van het DF-Latem-Deurle nodigt U met genoegen uit op een

Video-voorstelling  FONS ROGGEMAN :  ‘eenheid van leven en werk’ samengesteld door Pol Van der Plaetsen op donderdag 10 december 2015  te 20 u in het Centrum De Vierschaar, Xavier De Cocklaan te Deurle

Kunstenaar Fons Roggeman werd in 1939 geboren in Aalst en vierde vorig jaar zijn 75ste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan werden naast tentoonstellingen in Deinze en Sint-Martens-Latem een video samengesteld door Pol Van der Plaetsen over het leven en werk van de kunstenaar. We bieden aan onze leden en niet-leden de gelegenheid om dit kunstwerk te bezichtigen. Fons zal deze avond zelf aanwezig zijn.

 

Deelnameprijs : DF-leden gratis,  niet-leden 5 euro

 

roggeman  28012007 043

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.