Sint-Martens-Latem: DAG MEESTER RAVEEL! is elfde boek van SABINE DE VOS

NIEUW BOEK van SABINE  DE VOS

 

‘DAG MEESTER RAVEEL’ is een (kinder)boek voor 9 tot 77 en vertelt het spannende verhaal van een jongen die wel kunstenaar wil worden maar hij weet niet hoe! Hoe begin je nu aan zoiets?

Tot plots een betonnen dame tegen hem begint te praten en hem aanraadt zijn pad te beginnen volgen, maar hij ziet helemaal geen pad. Dus begint hij zomaar te stappen, het begin van een boeiende tocht die hem met heel andere ogen leert kijken naar de dingen, zichzelf , de dieren, het licht, het bos.
Een wereld waarin nadien niks meer hetzelfde zal zijn, net zoals Meester Raveel het hem ooit voordeed en nog steeds doet.

Het boek bevat meer dan 140 tekeningen, schetsen en schilderijen van de Meester, sommige nog nooit getoond! Het is tegelijk een spannend verhaal voor kinderen, een eerbetoon aan één van onze meest toonaangevende kunstenaars, als een must have voor elke Raveel liefhebber.
‘DAG MEESTER RAVEEL’ is vanaf nu te verkrijgen in elke boekhandel en kost 19.95 euro.

http://www.sabinedevos.com

Sabine op de Boekenbeurs!

Zoals elk jaar vindt u Sabine op de Boekenbeurs.
Haar naam intikken op http://www.boekenbeurs.be voor alle data en uren.
Haar roman ’23 augustus’ vindt u op de stand van Linkeroever Uitgevers, en zelf signeert ze haar nieuwe kinderboek ‘Dag Meester Raveel’ op de stand van Ballon Media, 202-203-204.
Wees welkom.
Weet dat als u een reeds gekocht boek mee wil binnenbrengen om te laten signeren, dat dat kan! Gewoon even melden aan de ingang…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.