Sint-Martens-Latem 26 augustus 2012: oldtimers in de Leiestreek

In tegenstelling tot de ‘rally touristique’ in het dorpscentrum van Deurle schoudert ‘Den Laethemschen Vriendenkring’  slechts om de twee jaar het geweer om op kermiszondag oldtimers te showen aan de Leieoevers en het ‘Tempelhof”.
Vorig jaar was het de beurt aan landbouwvoertuigen en tractoren dit om eraan te herinneren dat de Leiegemeente tot eind 1960 nog een landbouwtraditie had met her en der een riante villa of een ‘huis van pleysance’ in de schitterende natuur van ‘Laathem aan Bosch en Leie’.

In 2012 brengt de vriendenkring opnieuw een pleiade auto’s, fietsen en motoren van voor 1975 samen en kan daarbij rekenen op de medewerking van de Vlaamse en Belgische oldtimersclubs en enkele Nederlandse zusterverenigingen.
Organisatorisch wordt ‘De Laethemschen Vriendenkring’ bijgestaan door de Latemse garages Renault en Peugeot maar ook door diverse plaatselijke middenstanders en KMO’s. Dit jaar hoopt het bestuur het vorig record van 122 voertuigen te verbreken.
Alle deelnemers krijgen naast een aandenken en de ontvangst op het gemeentehuis ook een prijs per categorie en ‘outfit’.

Deze oproep komt misschien vroeg op het jaar maar is noodzakelijk gezien het hoge aantal oldtimermanifestaties in binnen- en buitenland.

De clubs worden later op het jaar persoonlijk aangeschreven maar de ‘stille’ fans kunnen nu al inlichtingen inwinnen bij de secretaris van de vereniging:

Den Laethemschen Vriendenkring
Secretariaat

Wilfried Vancampenhoudt
Maenhoutstraat 85
9830 Sint-Martens-Latem
 +32 9 329 67 39
 +32 9 329 67 39
 +32 475 949 818
 campevents@telenet.be

zondag 26 augustus: oldtimertreffen in Sint-Martens-Latem

 

Andere activiteiten bij Den Laethemschen Vriendenkring: Nieuwsbrief 11 20120404

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.