Bola-Editions, nieuwe en cultuurminnende uitgeverij

Het eerste boekje uit de reeks ‘Creativiteit in Vlaanderen & Nederland’ is (met enige vertraging) eindelijk gedrukt en vanaf heden al verkrijgbaar via de website van Bola Editions (http://www.bola-editions.be).

Tien kunstenaars die al ruimschoots hun sporen verdiend hebben worden op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier in de spotlights geplaatst. Voor België zijn die: kunstschilder / tekenaar / aquarellist Erik Boone, kunstschilder / tekenaar / aquarellist Christian Trivier, kunstschilder Martine Eelbode, juweelontwerpster Denise Hallez, keramiste Els Wenselaers, kunstschilder Luc Standaert en kunstschilder / holografist Julien De Groeve. Nederland wordt in het eerste boekje vertegenwoordigd door kunstschilder Connie van Winssen, kunstschilder / tekenaar Peter van Oostzanen en kunstschilder / kunsthistoricus Leo Wijnhoven.

Het is een waardevolle en mooi ogende uitgave geworden met zeer geslaagde kunstreproducties in kleur, op stevig wit satijnglanspapier en met een glossy kleurencover. Dit alles op een handig en overzichtelijk formaat (16 x 24 cm).

Voor kunstliefhebbers zal deze nieuwe kunstreeks ongetwijfeld uitgroeien tot een collectors item en een handige gids over wat heden ten dage reilt en zeilt binnen de kunstwereld in het Nederlands taalgebied.

De kunstreeks zal vanaf januari 2010 ook verkrijgbaar zijn via een aantal Belgische en Nederlandse kunstbibliotheken en kunstgalerijen, en kan dan ook via elke erkende boekhandelaar besteld worden (ISBN: 9789490243050 / NUR-code: 646 / Categorie: Kunst / Auteur: Antoine Bomon / Uitgever: Bola Editions).

CREATIVITEIT IN VLAANDEREN & NEDERLAND

Hedendaagse beeldende kunstenaars

in de spotlights

Samenstelling: Antoine Bomon

Paperback, luxe-uitgave, 16 x 24 cm, 48 pagina’s. Met talrijke kleurenreproducties op kwaliteitsvol wit kunstdrukpapier.

Omslagontwerp: Antoine Bomon

ISBN: 9789490243050. NUR-code: 646

Prijs: 14,95 €. te storten op rekeningnummer 979-5932740-31, met vermelding: ‘1 (of meerdere ex) Kunstboek CVN.01’.

Voor Nederland: 14,95 €, te storten op IBAN nummer BE04 9795 9327 4031 met vermelding: ‘1 (of meerdere ex) Kunstboek CVN.01’.

U krijgt het boek (de boeken) binnen de week  thuis gestuurd.

Er worden voor dit boek geen verzendingskosten aangerekend.

Een eerste uit een reeks kunstboekjes bij Bola-Editions

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.