Argentijnse avond in Gent

GENT – Het Vermeylenfonds en de vzw Argentijnen in Gent (ArgGent) slaan de handen in elkaar voor een gezellige kennismaking met de Argentijnen en hun gewoontes.
Hou dus 16 mei 2009 alvast vrij en contacteer als de bliksem Kathleen De Vos op 0498-18 07 89 of kathleen.devos@gent.be want de plaatsen zijn beperkt!

Het wordt een gezellige ontmoetingsavond over de gewoonten en de cultuur van Argentinië met een fotopresentatie en muziek, vergezeld van een barbecue met heerlijk Argentijns rundsvlees. Een avondje puur genieten met als kers op de taart een… tangodemonstratie.

De spijskaart liegt er niet om, voor € 30 /pp degusteer je: Argentijnse cava of fruitsap als aperitief en een rijk buffet met Argentijnse chorizo, zwarte pensen, Argentijns entrecote, filet pur, contre filet, verschillende slasoorten, boontjes en champignons, aardappel in de schil, Chimi Curry, brood en sausjes. Dessert met fruitsla, met melkconfituur overgoten soesjes, kaas met kweeperenconfituur of zoete aardappel. Daarna is er thee of koffie. De geserveerde wijn is een aanrader: Las Puertas.
Het water komt mij al in de mond, dus…
Geen redenen om te aarzelen! Schrijf je in en geniet.

Wanneer? Zaterdag 16 mei 2009 om 19 uur.
Waar? Club Van Eyck, Kortrijksesteenweg 532, Gent

arggent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.