BOSBEHOUD LATEM DEURLE VERNIEUWT BESTUUR

LATEM/DEURLE

De vzw Bosbehoud zet zich sinds 1999 permanent in om te ijveren naar het maximale behoud van het waardevolle landschappelijk karakter van beide dorpen. Deze acties richten zich niet enkel naar het mooie woonbosgebied, gekenmerkt door zijn prachtige dreven, maar ook naar de revalorisatie van beide dorpskernen.

De raad van bestuur is thans samengesteld uit Edwin Baert, Guy Gyselynck, Alex Callant, Manu Taevernier en Bernard Herbert. De vzw is tevens vertegenwoordigd in de Minaraad en in de Werkgroep Bomenbeleid (Arboretum).

Wie lid wil worden van vzw Bosbehoud kan dit doen uit solidariteit of als ondersteuning van de ondernomen en nog te ondernemen acties mits storting van € 50 op rekening Fortisbank 290-0314511-85vzw Bosbehoud’ met vermelding lidgeld werkjaar 2010.

Contact: bosbehoud@gmail.com

P1030462

One thought on “BOSBEHOUD LATEM DEURLE VERNIEUWT BESTUUR

  1. Gelukkig bestaan er verenigingen zoals Bosbehoud. Hopelijk slagen ze erin om onze bestuursverantwoordelijken ervan te overtuigen dat zij veel krachtdadiger moeten optreden teneinde het landelijk en residentiëel karakter van onze gemeente te vrijwaren.

    Onze gemeente is aan een ongelooflijk tempo aan het verstedelijken. En het wordt van kwaad naar erger. Er moet dringend ingegrepen worden.

    Heel wat inwoners voelen zich door hun bestuur te weinig verdedigd tegen de bouwpromotoren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.