Nieuwe Boutique Fitness ‘Fit Factory’ in Sint-Denijs-Westrem

Zondag 8 januari 2023 opent de nieuwe boutique fitness ‘Fit Factory’ zijn deuren.

Eva De Waelle, bekend als Swoopgirl van de ambiance groep ’SWOOP’, maakt haar dromen nu werkelijkheid Ze heeft al 15 jaar ervaring als fitness instructeur in verschillende fitness centra rond het Gentse en heeft ook haar eigen dansschool DNCE Factory samen met Thalia Decorte in Gent en Deinze.


In Fit Factory wil Eva samen met haar lesgeversteam haar passie voor beweging en een gezonde levensstijl doorgeven. Er zal een aanbod zijn van verschillende groepslessen: Bodybalance, Bodyattack, Bodyjam, Bodypump, Hiit trainingen, … Zelfs bedrijven kunnen een B2B sportles aanvragen.

Eva De Waelle

Bij Fit Factory staat kwaliteit en fun centraal, daarnaast streeft Eva naar een plek waar iedereen zich goed voelt, kan groeien en bewegen op zijn eigen niveau. Fit Factory wil kwaliteit leveren, daarom kiest ze bewust voor gecertificeerde lesgevers met een sport- en/of een pedagogisch diploma.

Zondag kan je er alvast terecht voor een aantal try out lessen:

9.30u Fit Hiit

10.00u Fit Box

10.30u Bodypump

11.00u Bodyjam

11.30u Bodyattack

12.00u Bodybalance

Kan je er zondag niet bij zijn? Niet getreurd, want t.e.m. 15 januari kan je een hele week gratis deelnemen aan al de lessen op hun uurrooster.

Neem dan zeker een kijkje op de website : www.fit-factory.be of volg de Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.