Latem & Zulte delen buitenschoolse opvang

Ferm Kinderopvang zorgt voor buitenschoolse kinderopvang in Zulte en Sint-Martens-Latem

Vanaf september starten twee Oost-Vlaamse gemeentes een samenwerking met Ferm Kinderopvang. Op die manier blijft, van bij het begin van het nieuwe schooljaar, kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang in beide gemeenten verzekerd. 

In de gemeente Zulte was er al kinderopvang aanwezig via de IBO (Initiatief voor Buitenschoolse Opvang) van de gemeente. Omdat de vraag groter is dan het huidige aanbod deed de gemeente een beroep op Ferm Kinderopvang.

Vanaf 1 september vangt Ferm Kinderopvang de lagere schoolkinderen op van de drie vrije basisscholen van Zulte. De bestaande IBO zal alleen nog de kleuters opvangen. De opvang gaat door in de gebouwen van de drie scholen. Het personeel en de gehele organisatie is in handen van Ferm Kinderopvang.

Ook de gemeente Sint-Martens-Latem koos voor een samenwerking met Ferm om debuitenschoolse opvang in de gemeentescholen te organiseren en te verzekeren. 

Ferm neemt er de bestaande opvang over. Kinderen kunnen hier terecht op drie locaties, in de gemeenteschool van Deurle en in deze van Sint-Martens-Latem en in de afdeling 2 Dreven.

Meer info:  Nele Lekens, provinciemanager  van Ferm Kinderopvang, 0486/34 23 44 – nlekens@samenferm.be

Ferm zorgt hier voor de opvang van uw kinderen

Ferm Kinderopvang vzw organiseert al meer dan 45 jaar kwaliteitsvolle kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar in heel Vlaanderen. Jaarlijks zorgt Ferm Kinderopvang voor 55.000 kinderen. Er is kleinschalige opvang in de buurt bij bijna 1600 onthaalouders thuis of dagopvang in 19 kinderdagverblijven. Daarnaast organiseert Ferm Kinderopvang voor- en naschoolse opvang in 247 locaties, in Buitenschoolse Opvang en opvang via Lokale Diensten voor buurtgerichte kinderopvang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.