GENT : Volg Spaanse ‘El Classico’ op groot scherm in Kinepolis

Zondagavond 23 april (aftrap om 20u45) staan voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid weer lijnrecht tegenover elkaar tijdens El Clásico 2017, de meest geladen wedstrijd van het jaar in de hoogste Spaanse voetbalcompetitie La Liga.
Deze voetbalklassieker zal door Kinepolis België en Eleven Sports, live op groot scherm uitgezonden worden.

 Na de eerste El Clásico van dit La Liga seizoen, die begin december 2016 in Camp Nou op 1-1 gelijkspel eindigde, besluit Kinepolis opnieuw de clash tussen sterspelers Ronaldo (Real) en Messi (Barça) live uit te zenden op groot scherm. “Het zitcomfort en de ambiance zorgen ervoor dat iedereen deze voetbalgekte op groot scherm intens kan meemaken,” vertelt Frederique Naeyaert, Productmanager bij Kinepolis België, “Voetbal is een groepsgebeuren waarbij je de ervaring wil delen met andere voetbalfans. Zeker nu twee van de grootste voetbalsterren die de Spaanse La Liga ooit gekend heeft, nl. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, weer recht tegenover elkaar staan.”

Deze keer ontvangt Real Madrid titelverdediger FC Barcelona in de Spaanse competitie. El Clásico kadert in speeldag 33 van La Liga. Real Madrid leidt momenteel met 68 punten, twee meer dan Barça.

 elclasico_A (002)

El Clásico

El Clásico is de wedstrijd tussen voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid. Het is de grootste voetbalklassieker van Spanje omwille van de politieke achtergrond van de wedstrijd. FC Barcelona staat symbool voor het Catalaans nationalisme en Real Madrid voor de centrale Spaanse overheid. Vorig seizoen won Barcelona de competitiewedstrijd in Santiago Bernabéu met 0-4 van Real Madrid.

El Clásico 2017 is op 23 april live te bekijken bij Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Liège en Imagibraine. Een ticket kost € 7,50 per persoon en is verkrijgbaar via de Kinepolis website. Iedereen met een ticket voor deze streaming  ontvangt een voucher voor één maand gratis proefabonnement op het streaming platform www.elevensports.be.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.