NIEUW-ZEELANDSE JACKY PEARSON GEEFT MASTER CLASS AQUAREL

 

hutt-art-studio1

 SINT-MARTENS-LATEM

 

 Guy Gruwier, docent aquarel, brengt tijdens de zomermaanden de      befaamde Nieuw-Zeelandse aquarelliste Jacky Pearson naar Sint-    Martens-Latem.
 Op 24, 25 en 26 juli  2009 is ze er te gast bij ‘Latems Creatief’ voor een  Master Class Aquarel.
Tijdens de lessen zal Guy Gruwier haar assisteren.

 Jacky Pearson is een gerenommeerde internationale aquarelliste.

 

Ze reist heel het jaar door Australië en Nieuw-Zeeland om er master classes te geven en won heel wat nationale en internationale prijzen.
Voor een impressie van haar cursussen, kunnen de geïnteresseerden dus terecht in de leslokalen van ‘Latems Creatief’ in de Kwakstraat 13 te Sint-Martens-Latem.

Het thema van de cursus is compositie, de eerste maar belangrijkste beschouwing bij het maken van een schilderij. Deze workshop behandelt de belangrijkste compositie- technieken als de gulden snede, focale ruimte, focale punten en design elementen.

Jacky Pearson past een unieke 1,2,3 methode toe die vooral gebaseerd is op de balans tussen water en pigment terwijl ze voortdurend haar schilderij controleert. De cursisten krijgen ‘Handouts’ (begeleidende nota’s en foto’s).

Iedereen kan inschrijven. Wel is enige kennis van aquarel vereist. ‘Latems Creatief’ kan maar 15 inschrijvingen aannemen. Er snel bij zijn, is dus zeker de boodschap.

Inschrijven en alle inlichtingen over de dagindelingen en vereisten kan je via email bekomen van de secretaresse van ‘Latems Creatief’: sabine.pauwaert@telenet.be of via de webstek http://latemscreatief.be/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.