Sint-Martens-Latem: Brasserie TERRAZZA open!

De uitbaters en trouwe klanten van de populairste Latemse brasserie en de vele bezoekers aan het kunstenaarsdorp kunnen juichen! Na amper een week hard labeur, in nauw overleg met de brandweerzone, mag Terrazza weer openen. Dat is een opsteker voor zowel de uitbater als de klant, want op 1 mei is het in de dorpskern en rond de windmolen na twee donkere jaren Covid, opnieuw LENTEMARKT.

Klanten vragen zich af of het burgemeester-besluit en de aangevoerde bezwarende argumenten niet te drastisch geïnterpreteerd werden. De uitbaters laten dit echter lijdzaam aan zich voorbijgaan. Ze slaagden erin, in de kortste tijd, de problematiek van tafel te vegen. Ze zijn nu meer als klaar voor een vlotte herstart.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.