“VOOR LATEM EN DEURLE” ROEPT OP TOT MEER SFEER TIJDENS EINDEJAARSPERIODE

In een periode dat iedereen weer uitkijkt naar wat positief nieuws en het weerzien van familie lijkt het er op dat enkel via de organisatie van het Kerstdorp door de Lions de sfeer in het dorp zal worden gebracht.
Reeds sinds vorig jaar dringt de fractie VOOR LATEM EN DEURLE er op aan om ook in onze winkelstraten meer Kerstverlichting te voorzien. 

Dit gebeurde tot 2012 jaarlijks maar sinds het aantreden van de huidige WELZIJN-meerderheid niet meer. 
Het College geeft spijtig genoeg niet thuis op de vraag van de VL&D-fractie om onze winkelstraten feestelijk aan te kleden.

Er worden enkele kleine accenten beloofd…niets meer dan dat. Allerlei drogredenen worden opgeworpen, van OV-palen die niet geschikt zouden zijn tot een verkeerde plaatsing van de bestaande stopcontacten,…

Een dorp moet leven”, zegt fractieleider Nicolas Bosschem hierover, “en dat missen we een beetje bij de huidige meerderheid: de wil om het dorp te laten bruisen en de inwoners een riem onder het hart te steken. Het initiatief wordt teveel aan derden gelaten: Latem kermis, het Kerstdorp, de gemeente houdt het liefst niet te moeilijk en zo steriel mogelijk. Wij durven beweren dat onze dorpsgenoten snakken naar licht in donkere dagen. De kerstverlichting is daar een essentieel onderdeel van. Ook de ondernemers zijn vragende partij. Die hebben spijtig genoeg vooral begrepen dat het van henzelf zal moeten komen”, besluit Bosschem.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.