OOK IN SEPTEMBER BRENGEN WE SATIRE…

LARGO KIJKT RAAR OP NA COVID-OPHOKPLICHT

Ik werd bijna met vroegtijdige hondsdolheid geslagen toen ik, tijdens mijn ochtendwandeling bij de Borluut, de grens van Sint-Martens-Latem naar Sint-Denijs-Westrem overstak. Neen, niet door het niveau van de wagens die plots van Porsche naar Volkswagen of, erger nog, Skoda afzakte. Wel door dit bord.

In ons Riant Kunstenaarsdorp worden honden vervolgd , getreiterd, gepest door de Gemeentelijke GAS en PLAS boeteterreur.

Ook moet een Edele Rashond zoals ik tijdens zijn curriculum canis (niet canae want ik ben mannelijk) -zijn Stamboek van Zuiver Ras in ere houdend – verplicht ingeënt worden tegen van alles en nog wat. Probeer dan maar eens als Hond op een democratische manier aan de veearts uw recht op uw mening te doen gelden, en de prik te weigeren omdat ge een Antivaxer bent. Ge kunt het hem duidelijk maken door tegen zijn marteltafel te pissen, maar dat gezeik van mietjes is hij van katten allang gewoon. Doen we als hond niet aan mee. Een paardenmiddel dat ik van een op mij verliefde merrie heb geleerd, is de veearts bijten, dat marcheert doorgaans wel. Maar dan wordt je teruggefloten door uw eigen baasje, die beschaamd zijn dure rekening betaalt en -zoals de ook dure vaccin op uw bil- afdruipt en hopeloos een andere enthousiaste veeartsbeliever- gesponsord door Bigfarma- moet gaan opzoeken .

Een antivaxerige hond zoals ik is koppig, laat staan dat hij begrijpt waarom je hem pijn zou doen. Bijt dan maar wat wild in het rond. Maar dan wint het grootkapitaal geweld van Bigfarma uiteindelijk toch tegen mij kleine garnaalhond ( zeepaard )en zit het venijn toch in mijn bil en niet in mijn staart, helaas. Ik heb daarna dan maar wat Pfizer aandelen gekocht om me te troosten van de afgang.

Worden eekhoorns ook gevaccineerd ? Stelde ik me de vraag toen dit uitdagend verkeersbord me deed ‘ontkwispelen.’

En wat als een automobilist een eekhoorn -die om welke duistere discriminatieve reden, zoals de katten, ook niet aan leiband hoeft – ontwijkt en tegen een boom rijdt? Dat wordt voorpagina HLN .
Is er al jurisprudentie in Sint-Denijs-Westrem? Waarschijnlijk wel, anders zouden ze zo’n belachelijk bord dat ze trouwens in Canada allang hebben verbannen wegens de zoveelste eekhoornplaag, niet geplaatst hebben.

Ik verwacht trouwens binnenkort ook zo een -verboden plat te rijden- bord met een kaaiman. Want met de opwarming van de aarde gaan onze Latemse doorsneeburgers binnenkort in hun riant Latemse zwembad kaaimannen maar ook kaaivrouwen -Largo is voor gendergelijkheid – kunnen kweken om er sakosjen van te kunnen maken. Delvaux Farms in Sint-Martens-Latem. Tegen 2035 zal het zo zijn. Haal deze gazet dan weer eens uit.
Ziet ge, de Largo had het voorspeld.
Maar opgelet ! Vermijd dan zeker een kaaiman aan flarden te rijden met uw Cayman. Je verdwijnt in een discreet zwembad als kaaimanvoer. En wordt sakjosj. James Bond in SML.

Worden eekhoorns wel gevaccineerd? Die vraag doet er zelfs niet meer aan toe.

Want Largo uw speurdershond vond volgend artikel in Globe& Mail: “het aantal eekhoornplagen is (in Canada) met 30% gestegen doordat er minder auto’s op de weg over eekhoorns rijden (door Covid-thuis werken/ Sic! ).

Iets verder “ het is iets om je ’s nachts wakker te houden: in juli 2020 meldde CNN (moet het lokale HLN zijn geloof ik) dat een eekhoorn in Colorado positief testte op builenpest- dezelfde ziekte die sinds de 14e eeuw 75 ( Vijf èn tzeventig , beste lezer! ) miljoen mensen ( in Europa één derde van de bevolking ) heeft uitgeroeid.
De bacterie Yersinia pestis wordt verspreid door vlooien” (onder andere te vinden in de luie pels van de zo lieve actieve eekhoorn NVDR)

Besluit : COCO

Van COlorado naar COvid is het maar één vlooiensprong.
Van Chinese vleermuizen naar schattige Latemse eekhoorntjes ook.
Wordt Sint-Martens-Latem binnenkort het nieuwe Wuhan?

Vaxolik van Largo, hond met ongelijke kansen, want zonder rijbewijs.

En nu komt het…

Lees hier het satirisch pamflet verder: https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:07409752-c7e8-4e89-aa63-022abab03b9f

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.