Op zoek naar werk? Standenbouwer komt handen tekort !

Standenbouwer uit Evergem zoekt recordaantal schilders en schrijnwerkers
– DINSDAG 1 JUNI 2021 – EVERGEM   Aktual uit Evergem zoekt meer dan twintig nieuwe medewerkers om de hernieuwde vraag naar beursstanden te kunnen bolwerken. Het bedrijf schoof door corona veel medewerkers door naar andere divisies zoals interieurafwerking en houtskeletbouw. Het standenbouwteam zoekt dus dringend nieuwe collega’s. ‘Wie houdt van tempo en avontuur, zal zich hier zeker goed voelen’, zo klinkt het bij het team.

War for talent

Aktual is een KMO met dertig vaste medewerkers in dienst. Momenteel heeft het bedrijf tien openstaande vacatures voor vaste medewerkers en zoekt het minstens evenveel freelancers om bij te springen op drukke momenten. ‘We staan voor een grote uitdaging’, vertelt Ditke Van Goethem, HR-verantwoordelijke bij Aktual. ‘Het aantal openstaande functies is een record voor onze onderneming. Vooral schilders en schrijnwerkers zijn bij ons erg gegeerd.’Cowboyimago onterecht
Christophe Van Landeghem is projectvoorbereider bij Aktual. Hij werkt al meer dan tien jaar met veel plezier in de standenbouw. ‘De standenbouw heeft bij sommigen een cowboy-imago, maar dat is helemaal onterecht’, vertelt hij. ‘Ja, wij zetten in op snelheid, maar we leveren tegelijk ook topkwaliteit af. Bovendien is het werk zeer afwisselend waardoor je veel leert, op verschillende domeinen. Wie werkt voor een ramen en deuren-installateur installeert hele dagen ramen en deuren. That’s it. Bij ons is het takenpakket veel breder: van schrijnwerk tot decoratie. Dat maakt het net zo leuk en uitdagend.’Tempo en avontuur
‘Voor wie zich niet laat afschrikken van een beetje avontuur en het internationale karakter is de standenbouw een toffe sector om een carrière uit te bouwen’, vult Ditke aan. ‘We zoeken trouwens niet alleen technisch uitvoerende krachten maar ook een interieurarchitect, een calculator, een magazijnier, een recruiter en er zitten nog meer jobs in de pijplijn. Wie houdt van tempo, avontuur en perfectie, zal zich hier zeker goed voelen. Ervaring is overigens belangrijk maar motivatie minstens evenveel.’—
Over Aktual:
Aktual is een sterk groeiende standen- en interieurbouwer gesitueerd in Evergem, Ghent North Sea Port. Het is een familiebedrijf onder leiding van de tweede generatie met aan het hoofd Ing. Kristof De Baerdemaeker en Ann Van Haute. Het bedrijf heeft een internationale klantenportefeuille met grote namen zoals Deceuninck, Sioen, ST Engineering, Telenet, Friesland-Campina,…
Contactgegevens:
Aktual bv
Noorwegenstraat 22
9940 Evergem
Website: https://aktual.be/
Tel: +32 9 357 56 72

Maaike De Wilde
Marketing Coördinator
E-mail: marketing@aktual.be
GSM: +32 486 86 97 94

Ditke Van Goethem 
HR-verantwoordelijke 
E-mail: HR@aktual.be
GSM: +32 491 72 06 80

 
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.