Krokuskriebels in de provinciale domeinen

 Tijdens de krokusvakantie, van zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari 2021, kunnen alle gezinnen met kinderen tussen 0 en 14 jaar op verschillende provinciale locaties in Oost-Vlaanderen terecht voor leuke activiteiten. Dit in het kader van Krokuskriebels van Gezinsbond.

“Meer dan ooit zijn we verheugd om ook dit jaar weer deel te kunnen nemen aan ‘Krokuskriebels’. In de veilige context van onze provinciale erfgoedsites en in de open lucht van onze domeinen zijn er voor gezinnen ontspannende en leerrijke belevenissen op inspirerende locaties. En die worden bovendien gratis aangeboden door het provinciebestuur.”

gedeputeerde An Vervliet, bevoegd voor Erfgoed en Recreatiedomeinen 

 Provinciale locaties Krokuskriebels

 • Op de Erfgoedsite Ename zijn er meerdere activiteiten, allen gratis maar op reservatie:
  • Het kasteel van koning Krokus: doorlopend parcours voor gezinnen met peuters en kleuters (0 tot 6 jaar) in het pam (Lijnwaadmarkt 20) 
  • Op stap met de Tijdreiziger: creatieve workshop op woensdag 17 februari voor gezinnen met kinderen (6 tot 12 jaar) in het pam (Lijnwaadmarkt 20)
  • Spoorzoekers Junior: opdrachten voor gezinnen met kinderen (6 tot 12 jaar) in de tentoonstelling ‘Spoorzoekers. Landschap vanuit de lucht’ in het Erfgoedcentrum (Lotharingenstraat 1)
  • Ontrafel de mysterieuze sporen: doorlopend zoektocht voor gezinnen met tieners (10 tot 14 jaar) buiten langs het Enaamse erfgoed die start in het Erfgoedcentrum (Lotharingenstraat 1)
 • In Mola Molencentrum in Wachtebeke kan je terecht voor een zoektocht naar het goud van de molenaar! Vergeet niet de reserveren. Ideaal om deze activiteit binnen te combineren met een verkenning van provinciaal domein Puyenbroeck buiten!
 • In Het Leen in Eeklo wacht er een uitdagende ontdekkingstocht door het bos. Reserveren is niet nodig. Wie de app ‘Action Bound’ installeert, kan er in Het Leen meteen aan beginnen.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.