Sint-Martens-Latem : Kunstmarkt & ‘Kids 4 Kunst’ bij LATEMS CREATIEF

Latems Creatief organiseert Kids 4 Kunst & Kunstmarkt

Kids 4 Kunst_Page_1Tijdens het weekend van 13 en 14 juni 2015 organiseert LATEMS CREATIEF workshops voor en met kinderen van 6 tot 12 jaar.

Op een speelse en leuke manier worden in ‘Kunst 4 Kids’ verschillende schildertechnieken aangeleerd.

De kinderen zullen op hun creatieve zoektocht geïnitieerd worden door Charlotte Körmöczi, bijgestaan door Jessie Morel, eigen vakkundige begeleiders en enthousiaste cursisten.

Tegelijkertijd wordt ook een boeiende KUNSTMARKT georganiseerd. Op deze kunstmarkt kan de geïnteresseerde bezoeker kennis maken met het artistieke talent van deze artistieke vereniging.

Verschillende cursisten zullen hun werk niet alleen tentoonstellen maar ook te koop aanbieden.

Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel “Atelier aan/in(zieken)huis” van vzw LuKiArt.

Hernieuwd kennismaken met Latems Creatief

Tekenen en schilderen is voor velen een leuke hobby, voor sommigen een middel om te onthaasten en om de alledaagse stress voor even te ontvluchten.
Bij LATEMS CREATIEF kan iedereen zijn teken –en schildertalent ontdekken en verder ontwikkelen… in een vriendschappelijke sfeer en onder vakkundige begeleiding.

 In 1983 werd op vraag van talrijke bewoners van Sint Martens-Latem de Latemse Teken –en Schilderschool opgericht. Eduard De Clercq was toen de algemene coördinator en lesgever voor aquarel, Raf Van Cauwenberghe stond in voor de tekenlessen en de olieverftechniek werd aangeleerd door Werner Michiels. Doordat de Latemse Teken –en Schilderschool vaak beroep kon doen op ervaren kunstenaars als begeleiders, bleef het aantal cursisten gestaag groeien.

In 2000 werd de Latemse Teken –en Schilderschool omgevormd tot LATEMS CREATIEF, een feitelijke vereniging die vandaag meer dan honderd leden telt. De traditie om bekende kunstschilders aan te trekken als begeleiders bleef bestaan.

Bent u geïnteresseerd in tekenen, modeltekenen, aquarel, olieverf of gemengde technieken dan kunt u meer informatie en uitleg vinden op de pagina cursussen.

Latems Creatief, Kwakstraat 13, 9830 Sint-Martens-Latem  :  info@latemscreatief.be – http://latemscreatief.be

Klik link voor info: Kids 4 Kunst

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.