Brussel/Deinze :DeinzeShopping® wint de Shopping Award 2014

DeinzeShopping® wint de Shopping Award 2014
Brussel, 21 oktober 2014 – Tijdens een gala diner met uitgebreide Award Ceremony heeft het BLSC (Belgian Counsil of Shopping Centers) zojuist de winnaars bekend gemaakt van de tweejaarlijkse BLSC Shopping Awards.

De internationale jury heeft de fel begeerde “Shopping Award 2014” in de categorie Retail Parks toegekend aan het project DeinzeShopping® aka [D-Shopping::Deinze Shopping Park].

Eerder dit jaar werd het binnenstedelijk en kernversterkend project DeinzeShopping® genomineerd als kanshebber voor deze titel, samen met “Manufacture 65” (Braine-L’Alleud), “Belle Fleur” (Couillet), “Les Dauphins” (Mouscron), “La Madeleine” (Jumet) en “Pajot” (Sint-Pieters-Leeuw).

Op 3 september heeft Patrick Piens, eigenaar en ontwikkelaar van DeinzeShopping®, zijn project voorgesteld en zijn kandidatuur verdedigd voor de internationale jury.

“De BLSC Shopping Award 2014 is een belangrijke erkenning voor het ontwikkelingstraject en de kwalitatieve uitvoering van het project DeinzeShopping®”, zegt Patrick Piens. “Terzelfdertijd bekroont deze titel ook het marketing concept waarmee wij DeinzeShopping® dagdagelijks promoten bij de consumenten in onze regio.

Allemaal onder één dak en rond één grote en gratis parking verzamelt DeinzeShopping® de nieuwste retail-concepten van JBC – ZEB – BRANTANO – BEL&BO – AVANCE – L&L – C&A – VERITAS – ICI PARIS XL en ELDI.

DeinzeShopping® ligt aan de Guido Gezellelaan te Deinze, op wandelafstand van de Markt en het ziekenhuis. De Shopping is vlot bereikbaar met de wagen. Er is een private parking voor 196 voertuigen, gratis tijdens het winkelen in de Shops van DeinzeShopping®.

DeinzeShopping® is open van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 18:30, en op zaterdag
én zondag van 10:00 tot 18:00 u.

Meer info op www.DeinzeShopping.be of op (09) 380 88 88

Winnende Presentaties DeinzeShopping® voor de internationale jury

Marketing ShowCase (PDF)
MagicMoments @ DeinzeShopping
D-Shopping goes The Extra (s)Mile
Opening Ici Paris XL @ DeinzeShopping

Press Contacts

Patrick Piens
(0475) 81 82 21
patrick@piens.com

award

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.