Sint-Martens-Latem: gemeente ontvangt gouverneur op ‘Culturele Ronde’

De Oost-Vlaamse gouverneur en de deputatie geven op vrijdag 20 september 2013 het startschot van hun ‘culturele’ Ronde van Oost-Vlaanderen. Bedoeling is om op drie jaar tijd alle 65 Oost-Vlaamse steden en gemeenten te bezoeken. In elke gemeente vindt een werkbezoek plaats waarbij zowel het gemeente- als het provinciebestuur thema’s op de agenda zetten. Na het overleg woont het gezelschap een cultureel evenement bij. Aansluitend kan bij een heerlijk streekbiertje worden nagepraat met de inwoners. Volgende week vrijdag bijt de gemeente Zwalm de spits af.

 Met deze Ronde van Oost-Vlaanderen wil de Provincie vinger aan de pols houden bij wat er leeft in de gemeenten. Het is een uitgelezen moment om nieuwe ontwikkelingen en opportuniteiten te bekijken en bij te dragen tot een efficiënt lokaal beleid. Tijdens het werkbezoek is het alvast de bedoeling om constructief in dialoog te treden en om oplossingen of ondersteuningen aan te reiken.

 Oost-Vlaanderen, voor ieder van ons 

Met deze ‘culturele’ Ronde van Oost-Vlaanderen willen de gouverneur en de deputatie aan iedere Oost-Vlaming de kans geven om hun provinciebestuur te ontmoeten. Door de Ronde te koppelen aan een (cultureel) evenement in de gemeente, kunnen de inwoners de Ronde mee beleven.

 Overzicht van de eerste werkbezoeken, al ingepland voor dit najaar:

Vrijdag 20 september: Zwalm

Donderdag 3 oktober: Eeklo

Vrijdag 11 oktober: Destelbergen

Vrijdag 18 oktober, Sint-Martens Latem

Woensdag 23 oktober: Beveren

Vrijdag 25 oktober: Deinze

Image

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.