NOG TOT 31 MEI in MDD – DEURLE

Wade Guyton – Peter Buggenhout – Picture This! Francesco Gennari

Wade Guyton (1972 Hammond, Indiana / leeft en werkt in New York) wordt samen met Kelley Walker, Seth Price en Josh Smith gerekend tot de nieuwe generatie Amerikaanse kunstenaars die de erfenis van het abstract modernisme en de POPART een nieuwe dimensie geven.

De Belgische kunstenaar Peter Buggenhout (1963 Dendermonde / leeft en werkt in Gent) bevraagt de positie van beeldhouwkunst aan de hand van sculpturen en installaties gemaakt met materialen die verwijzen naar het leven en de vergankelijkheid.

Het werk van de Italiaanse kunstenaar Francesco Gennari (1973 Fano, Pesaro) kan gezien worden als een hedendaags antwoord op de nalatenschap van de Arte Povera. Zijn materiaalgebruik en zijn keuze voor een minimale en pure esthetiek zijn het resultaat van een permanent creatief onderzoek naar betekenis en symboliek.

Meer info:
Museum Dhondt-Dhaenens
Museumlaan 14
9831 Deurle
http://www.museumdd.be

mdd-deurle1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.