OOG IN OOG MET GEERT DE VLIEGER

Latem – FC Latem organiseert op 1, 2 en 3 mei het traditioneel voetbaltornooi.
Het eerste elftal  had het moeilijk zich in tweede provinciale te handhaven, maar het had nooit zoveel eigen jeugd in het eerste elftal en dat is lovenswaardig en toe te juichen. De jeugdwerking bloeit en de toekomst is verzekerd.
Er werden afspraken gemaakt in dialoog met sponsors, bestuur en gemeentebestuur om de accommodatie van het A- en B-terrein te optimaliseren.
De grote publiekslokker van het mei-tornooi wordt ongetwijfeld de penaltycup op zaterdag 2 mei van 14 tot 15.30 uur. Niemand minder dan ex-Rode Duivel en doelman bij Club Brugge, Geert De Vlieger, staat er dan tussen de palen. Wie zou hem niet graag het nakijken geven?

Zaterdagavond vanaf 19.30 uur is er een reuze barbecue, deze maal niet op het voetbalterrein maar in een tent aan het ‘wijkcentrum Oase’, Constant Permekelaan. Volwassenen worden ruim bediend voor 18 euro en krijgen twee gratis consumpties. Kinderen tellen 9 euro neer.
Kaarten zijn te verkrijgen bij bestuurslid Bart Vandesompele, e-mail: bart.vandesompele@telenet.be.

Geert De Vlieger, KFC Brugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.